Dostava


Stroški dostave

Dostava naročenega blaga na katerikoli naslov v Sloveniji je brezplačna.

Blago bo dobavljeno iz Velike Britanije (EU), zaradi česar ni potrebno plačati carine oziroma stroškov carinskega postopka.

Čas dostave

Točno informacijo o času odprave naročenega blaga iz skladišča v Veliki Britaniji lahko vedno preverite ob opisu posameznega artika. Čas priprave in odprave je za veliko večino artiklov 48 ur od naročila ali manj.

Naročene knjige bodo iz Velike Britanije v Slovenijo poslane po navadni letalski pošti in bodo do Slovenije potrebovale nekje med 8 in 15 koledarskimi dnevi.

Prednost pošiljke, poslane z navadno pošto (ne priporočeno) je v tem, da vas bo v nabiralniku dejansko pričakala knjiga in ne le obvestilo o prispeli pošiljki, s katerim bi se morali odpraviti na Pošto in prevzeti naročeno blago. Z naročilom preko naše spletne strani si tako prihranite pot do Pošte in nazaj! Napisano velja le za manjša naročila, ki bodo poslana kot pisemska pošiljka - za večja naročila, ki bodo poslana kot paket, boste najverjetneje še vedno morali obiskati svojo Pošto.

Dostava naročenih knjig poteka v okviru spletišča Bookdepository in je neodvisna od spletišča Bestseller in podjetja Mihov.com d.o.o.

Pogosta vprašanja (FAQ)Poskusite tudi mobilno aplikacijo:
Get it on Google Play