Spletna knjigarna Bestseller.si za mobilne naprave


Bestseller.si je spletna knjigarna s ponudbo tujih knjig, ki jih je mogoče naročiti in prejeti v Slovenijo. Knjige so večinoma v angleškem jeziku.
Ponudba, objavljena v knjigarni Bestseller.si, je prirejena ponudba angleške spletne knjigarne Bookdepository.com za slovenske kupce, ki uživajo v tujih knjigah. Izbira in iskanje knjig poteka preko vmesnika Bestseller.si, dejanski spletni nakup knjig (knjige v košarici, vpis naslova, plačilo, dostava) pa poteka preko strani Bookdepository.com.

Poslanstvo spletne knjigarne Bestseller.si je ponuditi ugodne knjige, ki jih je mogoče kupiti v tujini, tudi slovenskim kupcem, pri tem pa jim zagotoviti enako ceno kot kupcem preostalih držav EU. Knjige, naročene preko knjigarne Bestseller.si, boste prejeli po objavljeni ceni, saj je dostava knjig brezplačna (poštnina je v celoti vključena v objavljeno ceno), pa tudi carine in carinskega postopka vam ne bo potrebno opravljati, saj knjige naročate iz države članice EU, za katero veljajo pravila odprtega trga.

Namen knjigarne Bestseller.si je razširiti in dopolniti ponudbo tujih knjig v Sloveniji in hkrati cenovno konkurirati ponudbi slovenskih knjigarn. To nam uspeva zaradi več dejavnikov:
  • ugodne knjige, saj so spletne cene v knjigarni Bestseller.si običajno 10 ali več odstotkov cenejše od cen v slovenskih spletnih ali fizičnih knjigarnah
  • brezplačna dostava, saj so z nakupom preko Bestseller.si stroški pakiranja in poštnine brezplačni ne glede na višino nakupa
  • brez stroškov carine ali carinskega postopka, saj knjige naročate iz EU
  • knjige so v vašem domačem nabiralniku v 4 - 8 dneh, saj se vse pošiljke pošiljajo s hitro letalsko pošto

Storitev spletne knjigarne Bestseller.si ponuja podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o., ki je specializirano za učinkoviti nastop na spletu, spletno promocijo in oglaševanje ter razvoj spletnih aplikacij za zahtevnejše stranke.

Več o podjetju in kontakt >>


Poskusite tudi mobilno aplikacijo:
Get it on Google Play