Dostava


Stroški dostave

Dostava naročenega blaga na katerikoli naslov v Sloveniji je brezplačna.

Blago bo dobavljeno iz Velike Britanije (EU), zaradi česar ni potrebno plačati carine oziroma stroškov carinskega postopka.

Čas dostave

Točno informacijo o času odprave naročenega blaga iz skladišča v Veliki Britaniji lahko vedno preverite ob opisu posameznega artikla. Čas priprave in odprave je za veliko večino artiklov 48 ur od naročila.

Naročene knjige bodo iz Velike Britanije v Slovenijo poslane po navadni letalski pošti in trenutno do Slovenije potrebujejo približno od 10 do 14 delovnih dni.

Prednost pošiljke, poslane z navadno pošto (ne priporočeno) je v tem, da vas bo v nabiralniku dejansko pričakala knjiga in ne le obvestilo o prispeli pošiljki, s katerim bi se morali odpraviti na Pošto in prevzeti naročeno blago. Z naročilom preko naše spletne strani si tako prihranite pot do Pošte in nazaj! Napisano velja le za manjša naročila, ki bodo poslana kot pisemska pošiljka - za večja naročila, ki bodo poslana kot paket, boste najverjetneje še vedno morali obiskati svojo Pošto.

Dostava naročenih knjig poteka v okviru spletišča Bookdepository in je neodvisna od spletišča Bestseller in podjetja Mihov.com d.o.o.

Pogosta vprašanja (FAQ)

Pogosta vprašanja glede naročila knjig in brezplačne dostave si preberite med pogostimi vprašanji in odgovori.

Pričakujte pismo ali paket