Zakaj se ljudje odločajo za nakup ravno pri nas?


Verjetno ste se ob pregledovanju ponudbe naše spletne knjigarne tudi vi vprašali enako, kot ljudje pred vami: zakaj bi kupil ravno v spletni knjigarni Bestseller.si?

Do odgovora vam lahko pomagamo z najbolj pogostimi razlogi naših obstoječih strank:
  • "V ponudbi imate knjige, ki jih sicer ne najdem v nobeni drugi knjigarni."
  • "Cene knjig so precej nižje kot v drugih knjigarnah."
  • "Kljub temu, da nimam kreditne kartice, lahko izbiram med spletno ponudbo, ki je praviloma bogatejša (in ugodnejša) od ponudbe v klasičnih knjigarnah."

Ste se vi za nas odločili iz drugih razlogov? Sporočite nam jih po elektronski pošti ali preko naše Facebook strani!


Mnenja strank o spletni knjigarni bestseller.si


Objavljamo nekaj ocen naših storitev skozi oči naših strank.
  • Pohvala za super stran končno lahko tudi sama naročim knjige iz tujine,namreč za nas ki nimamo kreditne kartice je to kar težko
  • Joj super ste, res, najlepsa hvala za tole uslugo! Resnicno se enkrat hvala, ne morem da vas prehvalim!
  • Superrrrr ste! Škoda da vaše spletne strani nisem odkrila že prej, vedno se je vse zaustavilo pri plačilu ko sem želela naročati iz tujine. Super res:)
  • Najlepsa hvala za vse informacije in tako hitro poslovanje. Z veseljem bom nakupovala tudi dalje v vasi spletni knjigarni in obvescala druge, namrec - menim, da je tuja, predvsem angleska literatura danes ze osnova pred vstopom v vsak strokovni studij, kjer se predvsem v Sloveniji se ne nahaja mnogo slovenskih prevodov - z vecjo izbiro ze najlazjih zanrov v angleskem jeziku bi bil morda marsikomu preskok na "tezje" stvari olajsan - zato je iz mojega osebnega stalisca prisotnost vase spletne knjigarne nekaj zelo pozitivnega, oz. nekaj, kar mi ni tezko povedati naprej.


Tudi vi nam pošljite svoje mnenje!