Spletna knjigarna Bestseller.si


Bestseller.si je spletna knjigarna s ponudbo tujih knjig (angleške knjige), ki jih je mogoče naročiti in prejeti v Slovenijo. Knjige so večinoma v angleškem jeziku, na voljo pa je tudi nekaj knjig v drugih jezikih. Slovenskih knjig ne prodajamo. Poceni angleške knjige svojim strankam nudimo že od leta 2010.

Ponudba, objavljena v knjigarni Bestseller.si, je prirejena ponudba angleških spletnih knjigarn Bookdepository.com, Blackwells, Wordery, Abebooks za slovenske kupce, ki uživajo v tujih knjigah. Izbira in iskanje knjig poteka preko vmesnika Bestseller.si, dejanski spletni nakup knjig (knjige v košarici, vpis naslova, plačilo, dostava) pa poteka preko strani prodajalca in je v slovenščini podrobneje opisan v navodilih za nakup knjig.

Poslanstvo spletne knjigarne Bestseller.si je ponuditi ugodne knjige, ki jih je mogoče kupiti v tujini, tudi slovenskim kupcem, pri tem pa jim zagotoviti enako ali nižjo ceno kot kupcem v tujini. Knjige, naročene preko knjigarne Bestseller.si, boste prejeli po objavljeni ceni, saj je dostava knjig brezplačna (poštnina je v celoti vključena v objavljeno ceno). Tudi carine in carinskega postopka vam ne bo potrebno opravljati, saj so knjige poslane tako, da so postopki že vnaprej opravljeni, vsi stroški pa vnaprej plačani.

Za naše kupce smo izdelali tudi primerjalnik cen, ki v vsakem trenutku primerja cene iste knjige v različnih knjigarnah. S tem ozaveščenim kupcem omogočamo, da knjigo naročijo po kar najnižji ceni.

Namen knjigarne Bestseller.si je razširiti in dopolniti ponudbo tujih knjig v Sloveniji in hkrati cenovno konkurirati ponudbi slovenskih knjigarn. To nam uspeva zaradi več dejavnikov:
  • ugodne knjige, saj so spletne cene v knjigarni Bestseller.si običajno 10 ali več odstotkov cenejše od cen v slovenskih spletnih ali fizičnih knjigarnah
  • brezplačna dostava, saj so z nakupom preko Bestseller.si stroški pakiranja in poštnine brezplačni ne glede na višino nakupa
  • brez stroškov carine ali carinskega postopka, saj so stroški plačani že vnaprej
  • knjige so v vašem domačem nabiralniku v 10 - 20 delovnih dneh

Poglejte si tudi razloge, zakaj za nakup knjig izbrati ravno našo knjigarno.

Storitev spletne knjigarne Bestseller.si ponuja podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o., ki je specializirano za učinkoviti nastop na spletu, spletno promocijo in oglaševanje ter razvoj spletnih aplikacij za zahtevnejše stranke.

Mihov.com spletne storitve d.o.o.
Viška cesta 67
1000 Ljubljana
Spletna stran: https://www.mihov.si/
Elektronska pošta: info@mihov.si

Podpora uporabnikom: info@mihov.si