Kulinarika > Shranjevanje in zmrzovanje > Charcuterie

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing


Ocena knjige

9780393240054

Knjiga
Knjiga s trdimi platnicami
Jezik: Angleški
Kategorija: Shranjevanje in zmrzovanje
Založba: WW Norton & Co
ISBN: 9780393240054
Prodajna uspešnica v spletni knjigarni Bestseller.si!
Ocena bralcev in komentarji: Amazon
Redna cena knjige: 34.09 EUR
Popust: -6 %
Spletna cena knjige: 31.85 EUR
(cena osvežena dne 05.07.2025)


Brezplačna dostava knjige v Slovenijo več



Dodaj med priljubljene

Primerjalnik cene knjige v drugih knjigarnah

Amazon.it: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Amazon.de: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Books Etc (UK): Preveri ceno Preveri (dobava iz UK, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Better World Books: Preveri ceno Preveri (dobava iz tujine, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Amazon.com: Preveri ceno Preveri (dobava iz ZDA v 7-28 dneh)
Amazon.co.uk: Preveri ceno Preveri (dobava iz Velike Britanije v 5 do 18 dneh)
Book Depository: Naročila niso več mogoča.

Nalagam primerjavo cene...

Knjiga Charcuterie (The Craft of Salting, Smoking, and Curing) avtorja Michael Ruhlman, Michael Ruhlman, Brian Polcyn je knjiga s trdimi platnicami. Skupaj s še drugimi knjigami se nahaja v kategoriji Shranjevanje in zmrzovanje, izdala pa jo je založba WW Norton & Co. Redna cena knjige je 34.09 EUR, pri nas pa jo prodajamo s 6% popustom, tako da jo lahko kupite za samo 31.85 EUR. V ceno je že vključena cena pošiljanja in dostave na vaš naslov, tako da vedno plačate končno ceno in nimate dodatnih stroškov. Preglejte tudi zgornji primerjalnik cen, saj morda knjigo lahko naročite preko ostalih povezav še ceneje. Podatke o dobavljivosti in cenah knjig osvežujemo skoraj vsak dan, ceno te knjige pa smo nazadnje osvežili dne 05.07.2025. Knjiga Charcuterie je v naši knjigarni prodajna uspešnica.

K tej knjigi v naši knjigarni priporočamo še naslednje knjige:

The Art of Fermentation
Cena: 35.26 EUR 32.98 EUR
Bouchon Bakery
Cena: 55.41 EUR
The River Cottage Curing & Smoking Handbook
Cena: 19.97 EUR 18.83 EUR
Charcuterie and French Pork Cookery
Cena: 20.05 EUR